Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa grzybowa z łazankami to świąteczny klasyk. W Boże Narodzenie smakuje wyjątkowo! Do jej przygotowania koniecznie zaopatrz się w: suszone podgrzybki, suszone borowiki, czosnek, koncentrat bulionu warzywnego, cebulę, śmietanę 18%, białe wino wytrawne, masło, oregano i makaron typu łazanki.
250 | Gramów |
suszone podgrzybki
|
|
250 | Gramów |
Suszone borowiki
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
250 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
śmietana 18%
|
|
50 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Szczypta |
oregano
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |