Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa ze świeżych leśnych prawdziwków, na wywarze warzywnym podana z kładzionymi kluskami to prawdziwy rarytas. Pachnąca i aromatyczna zupa grzybowa zniknie z talerzy w mig.
0.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
0.25 | Szklanki |
Wody
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
0.5 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
seler
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
4 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
ocet
|
|
3 | Łyżki |
nać pietruszki
|
|
0.5 | Dekagrama |
Prawdziwki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |