Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszna zupa grzybowa, gotowana na mięsie wołowym. Zupa dzięki esencjonalnemu wywarowi jest niezwykle smaczna i aromatyczna.
25 | Dekagramów | ||
![]() |
|||
20 | Dekagramów |
Wołowina z kością
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Dekagramów |
seler
|
|
10 | Dekagramów |
grzyby suszone
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Sztuka |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
Liście laurowe
|
|
5 | Sztuk |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
3 | Łodygi |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |