Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Proponujemy niezawodny przepis na zupę grzybową z makaronem - klasyczną pozycję na wigilijnym stole. Wywar z suszonych grzybów gwarantuje wspaniały smak oraz zapach.
1 | Łodyga |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
100 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |