Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W sezonie grzybowym niezastąpiony przepis na aromatyczną zupę.
1 | Kostka |
kostka rosołowa
|
|
7 | Sztuk |
Prawdziwki
|
|
1 | Sztuka |
Włoszczyzna krojona w paski mrożona
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
1 | Sztuka |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
Jagody jałowca
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz kolorowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |