Example thumb
0

Składniki

100 Gramów
boczek wędzony
100 Gramów
kiełbasa
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
Zupa grochowa
6 Sztuk
ziemniaki
1 Sztuka
czosnek
4 Łyżki
śmietana 18%
2 Łyżki
majeranek
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Boczek wędzony i kiełbasę pokroić w cienkie paski,a następnie podsmażyć na oleju,dodać rozgnieciony czosnek i pokrajane w krążki cebule.
  2. Całość dusić przez około 5 minut .
  3. Ziemniaki ugotować do miekkości,obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
  4. Zupę grochową z proszku ugotować według przepisu na opakowaniu, dodając śmietanę,podsmażony boczek i kiełbasę.
  5. Na końcu mieszając dodać ziemniaki i posypać majerankiem.

Opis

Najlepsza na chłodne dni

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!