Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sycąca zupa grochowa, gotowana na żeberkach jest pyszna. Dzięki dużej ilości majeranku jest bardzo aromatyczna.
0.5 | Kilograma |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Kilograma |
ziemniaki
|
|
250 | Gramów |
Groch łuskany połówki
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
Seler korzeń
|
|
0.5 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |