Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa grochowa na wędzonej kości jest aromatyczna, smaczna i pożywna. Idealna na jednodaniowy obiad.
1 | Kilogram |
ziemniaki
|
|
1 | Kilogram |
Kości wędzone
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
500 | Gramów |
Groch suchy
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Maggi w płynie
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
2 | Sztuki |
Ogony wieprzowe
|
|
2 | Łyżki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |