Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Syta wersja zupy fasolowej. Jeśli lubisz gęste, pożywne zupy, polecamy ten przepis na zupę fasolową na golonce.
1 | Szklanka |
Fasola biała sucha
|
|
1 | Sztuka |
Wieprzowina golonka ze skórą
|
|
3 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
korzeń pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
15 | Dekagramów |
Boczek bez kości (wieprzowina)
|
|
20 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz kolorowy
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |