Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa fasolowa to proste i pożywne danie, które przygotujesz bez najmniejszego problemu. Dużo majeranku, czosnku i boczku wędzonego dodaje niezwykłego aromatu tej zupie. Spróbuj!
1 | Kilogram |
Fasola biała sucha
|
|
3 | Szczypty |
majeranek
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
200 | Gramów |
Boczek chudy
|
|
1 | Sztuka |
czosnek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |