0

Składniki

1 Sztuka
włoszczyzna
1 Sztuka
ząbek czosnku
3 Sztuki
ziemniaki
30 Dekagramów
Fasola biała konserwowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę przebrać i namoczyć w wodzie najlepiej na całą noc. Następnie ugotować włoszczyznę z ziemniakami i fasolą. Dla lepszego smaku można dodać bulionetkę.
  2. Na końcu dodać czosnek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pyszna fasolówka

Podobne przepisy

Minestrone z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Barszcz biały

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Przepis
Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!