0

Składniki

1 Sztuka
włoszczyzna
1 Sztuka
ząbek czosnku
3 Sztuki
ziemniaki
30 Dekagramów
Fasola biała konserwowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę przebrać i namoczyć w wodzie najlepiej na całą noc. Następnie ugotować włoszczyznę z ziemniakami i fasolą. Dla lepszego smaku można dodać bulionetkę.
  2. Na końcu dodać czosnek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pyszna fasolówka

Podobne przepisy

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Barszcz biały

Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Łatwy Do 40 min
Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Domowy rosół

Łatwy Ponad 3 godz
Domowy rosół

Grzybowa jak u babci

Łatwy Do 1,5 godz
Grzybowa jak u babci

Gulasz po węgiersku

Średni Do 1 godz
Gulasz po węgiersku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!