0

Składniki

1 Sztuka
włoszczyzna
1 Sztuka
ząbek czosnku
3 Sztuki
ziemniaki
30 Dekagramów
Fasola biała konserwowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę przebrać i namoczyć w wodzie najlepiej na całą noc. Następnie ugotować włoszczyznę z ziemniakami i fasolą. Dla lepszego smaku można dodać bulionetkę.
  2. Na końcu dodać czosnek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pyszna fasolówka

Podobne przepisy

Minestrone z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Kapuśniak na żeberkach

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Kapuśniak na żeberkach

Żurek na własnym zakwasie

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Żurek na własnym zakwasie

Grochówka mojej babci

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Grochówka mojej babci

Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Barszcz biały

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Barszcz biały z grzybkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały z grzybkami

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!