0

Składniki

1 Sztuka
włoszczyzna
1 Sztuka
ząbek czosnku
3 Sztuki
ziemniaki
30 Dekagramów
Fasola biała konserwowa
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę przebrać i namoczyć w wodzie najlepiej na całą noc. Następnie ugotować włoszczyznę z ziemniakami i fasolą. Dla lepszego smaku można dodać bulionetkę.
  2. Na końcu dodać czosnek oraz doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

pyszna fasolówka

Podobne przepisy

Minestrone z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Barszcz biały

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Przepis
Średni Do 40 min
Ziemniaczana zupa krem z chrzanem

Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Przepis
Średni Do 1 godz
Zupa grzybowa z karpiem w orzechach

Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa - krem chrzanowy z pistacjami i chrupiącą szynką

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z kalarepki z groszkiem ptysiowym i chrzanem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!