Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na zupę z kolorową fasolą - dobra, sycąca i zawsze wychodzi.
50 | Gramów |
margaryna zwykła
|
|
1 | Sztuka |
Kość wędzona
|
|
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżka |
ocet
|
|
20 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
20 | Dekagramów |
Kiełbasa zwyczajna
|
|
0.5 | Kilograma |
Fasola kolorowa
|
|
0.5 | Sztuki |
koper ogrodowy
|
|
0 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |