Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Łatwa do przygotowania, dlatego idealnie sprawdzi się jako ciepły lunch w pracy. Wystarczy przecier pomidorowy Łowicz, puree z dyni i smaczna zupa gotowa.
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
dyniowe puree
|
|
1 | Litr |
bulion warzywny
|
|
2 | Łyżeczki |
Mielona papryka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
mielony kumin
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Łyżka |
Kwaśna śmietana
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżka |
Natka pietruszki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |