Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wyraziste dania, które gromadzą w sobie pełne aromatu smaki i są proste w przygotowaniu, uwielbiane są przez wiele osób. Idealnym połączeniu tych dwóch cech jest zupa z lekko pikantnym sosem Łowicz chili con carne z mięsem mielonym i słodkim batatem. Idealne rozwiązane, które zaskoczy rodzinę podczas obiadu lub drugą połówkę na wspólnej kolacji.
350 | Gramów | ||
1 | Sztuka |
batat
|
|
180 | Gramów |
papryka czerwona
|
|
100 | Gramów | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
40 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
500 | Mililitrów |
woda
|
|
Kalorie dla 1 porcji
301-400 kc
|
Alergeny | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |