Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pomidorowa z wczorajszego rosołu? Nie tym razem - pora na zmiany! Wykorzystaj wszystko, co pozostało z bulionu i ugotuj przepyszną zupę cebulowo-ziołową. To ona rozgrzeje w chłodne dni i poprawi humor o każdej porze roku.
200 | Gramów |
makaron Lubella 4-Jajeczna Fale
|
|
![]() |
|||
0.5 | Kilograma | ||
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Litry |
bulion warzywny
|
|
80 | Gramów |
Ser gouda
|
|
2 | Łyżki |
Natka pietruszki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |