Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nie robię tej zupy zbyt często, ale jak już pojawia się na stole, to znika w mgnieniu oka.
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Łyżeczka |
nać pietruszki
|
|
2 | Łyżeczki |
zioła
|
|
2 | Litry |
woda
|
|
8 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
3 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |