Zrazy z porem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zrazy z porem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975877692.jpeg&w=3840&q=75)
Zrazy inaczej. : - ) z porem i serem. Bardzo dobre. Smacznego.
1
0 / 0
Zrazy inaczej. : - ) z porem i serem. Bardzo dobre. Smacznego.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 szczyp. sól
1 szt. pierś z kurczaka podwójna
1 szt. por
3 łyżka śmietana kwaśna
2 łyżka olej
15 dag. ser starty
Przygotowanie
1
Pora kroimy i smażymy na śmietanie, aż będzie miękki.
2
po wystygnięciu tarkujemy ser i przyprawiamy solą i pieprzem.
3
ser i por mieszamy razem.
4
piersi przygotowujemy jak na kotlety schabowe.
5
na każdego kotleta kładziemy kulkę farszu i zawijamy jak na zrazy.
6
obtaczamy w bułce tartej i jajku i smażymy.