Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
musztarda
30 Dekagramów
ser żółty
0.5 Kilograma
Schab
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.
  2. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.
  3. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.
  4. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Opis

idealny sposób na smaczne grillowanie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!