0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
musztarda
30 Dekagramów
ser żółty
0.5 Kilograma
Schab
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.
  2. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.
  3. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.
  4. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Opis

idealny sposób na smaczne grillowanie

Podobne przepisy

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Śniadaniowa sałatka z płatkami żytnimi

Łatwy Do 20 min.

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min.

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min.

Sałatka makaronowa z mango

Łatwy Do 1 godz.

Sałatka z grillowanymi warzywami

Łatwy Do 40 min.

Sałatka z kakaowym dressingiem

Łatwy Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!