0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
musztarda
30 Dekagramów
ser żółty
0.5 Kilograma
Schab
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.
  2. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.
  3. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.
  4. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Opis

idealny sposób na smaczne grillowanie

Podobne przepisy

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Średni Do 1 godz
Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Lasagne warzywna

Łatwy Do 1 godz
Lasagne warzywna

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Schab po warszawsku

Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!