Zrazy z grilla

m7
Zrazy z grilla

0

0 / 0

idealny sposób na smaczne grillowanie

5

Składniki

360 min

Przygotowanie

Składniki


5 porcji

Składniki

1 szczyp. sól, pieprz

1 szt. ogórek

1 szt. musztarda

30 dag. ser żółty

0.50 kg schab

Przygotowanie


1

Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.

2

Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.

3

Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.

4

Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

461

kcal

Białka

42

gram

Węglowodany

2

gram

Tłuszcze

30

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły