Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
musztarda
30 Dekagramów
ser żółty
0.5 Kilograma
Schab
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.
  2. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.
  3. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.
  4. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Opis

idealny sposób na smaczne grillowanie

Podobne przepisy

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Schab po warszawsku

Przepis
Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Schab w sosie

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Schab w sosie

Makaron z serem żółtym i jajkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z serem żółtym i jajkami

Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej maryna...

Przepis
Średni Do 2 godz
Chrupiąca golonka z warzywnego bulioniu w ketchupowej marynacie

Kokardki z białą fasolą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Przepis
Średni Do 1 godz
Kukurydziane tacos z serem, warzywami i ketchupową salsą

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!