0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ogórek
1 Sztuka
musztarda
30 Dekagramów
ser żółty
0.5 Kilograma
Schab
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Mięso kroimy na kotlety i dość cienko ubijamy.
  2. Każdy doprawiamy solą, pieprzem i vegetą. Z jednej strony smarujemy musztardą.
  3. Na każdy kładziemy plaster sera, kawałek ogórka i cebuli. Zwijamy w roladki i nabijamy na szpadki do szaszłyków. Każdy polewamy delikatnie olejem.
  4. Dobrze jak zrazy postoją kilka minut w lodówce.

Opis

idealny sposób na smaczne grillowanie

Podobne przepisy

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Kokardki z białą fasolą

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z białą fasolą

Lasagne warzywna

Łatwy Do 1 godz
Lasagne warzywna

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Schab po warszawsku

Średni Do 3 godz
Schab po warszawsku

Schab w sosie

Łatwy Do 1 godz
Schab w sosie

Nadziewane kiełbaski z grilla

Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!