2

Składniki

0.5 Kilograma
Wołowina zrazowa
4 Szczypty
sól
4 Szczypty
Pieprz mielony
2 Szczypty
Papryka ostra mielona
2 Szczypty
pieprz ziołowy
2 Kostki
Rosół w kostkach
1 Kostka
margaryna
4 Sztuki
ogórek konserwowy
2 Sztuki
cebula
4 Łyżki
Musztarda sarepska
8 Łyżek
mąka pszenna
20 Dekagramów
Boczek surowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu
  2. Robite mieso doprawiamy przyprawami, smarujemy musztardą, kładziemy sladniki
  3. Po podsmażeniu , zrazy ogotowujemy w wywarze
  4. Następnie zawijamy, sznurujemy

Opis

Przepis od teściowej , super danie obiadowe

Podobne przepisy

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gnocchi w sosie pomidorowym

Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!