Example thumb
2

Składniki

0.5 Kilograma
Wołowina zrazowa
4 Szczypty
sól
4 Szczypty
Pieprz mielony
2 Szczypty
Papryka ostra mielona
2 Szczypty
pieprz ziołowy
2 Kostki
Rosół w kostkach
1 Kostka
margaryna
4 Sztuki
ogórek konserwowy
2 Sztuki
cebula
4 Łyżki
Musztarda sarepska
8 Łyżek
mąka pszenna
20 Dekagramów
Boczek surowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu
  2. Robite mieso doprawiamy przyprawami, smarujemy musztardą, kładziemy sladniki
  3. Po podsmażeniu , zrazy ogotowujemy w wywarze
  4. Następnie zawijamy, sznurujemy

Opis

Przepis od teściowej , super danie obiadowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!