Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis od teściowej , super danie obiadowe,czyli sprawdzone zrazy wołowe. Można podawać z kaszą lub ziemniakami.
8 | Łyżek | ||
![]() |
|||
0.5 | Kilograma |
Wołowina zrazowa
|
|
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Szczypty |
Czarny pieprz
|
|
2 | Szczypty |
papryka ostra
|
|
2 | Szczypty |
pieprz ziołowy
|
|
2 | Kostki |
Rosół w kostkach
|
|
1 | Kostka |
margaryna
|
|
4 | Sztuki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki | ||
4 | Łyżki |
Musztarda sarepska
|
|
20 | Dekagramów |
Boczek surowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |