2

Składniki

0.5 Kilograma
Wołowina zrazowa
4 Szczypty
sól
4 Szczypty
Pieprz mielony
2 Szczypty
Papryka ostra mielona
2 Szczypty
pieprz ziołowy
2 Kostki
Rosół w kostkach
1 Kostka
margaryna
4 Sztuki
ogórek konserwowy
2 Sztuki
cebula
4 Łyżki
Musztarda sarepska
8 Łyżek
mąka pszenna
20 Dekagramów
Boczek surowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu
  2. Robite mieso doprawiamy przyprawami, smarujemy musztardą, kładziemy sladniki
  3. Po podsmażeniu , zrazy ogotowujemy w wywarze
  4. Następnie zawijamy, sznurujemy

Opis

Przepis od teściowej , super danie obiadowe

Podobne przepisy

Lasagne z mięsem z kurczaka i szpinakiem

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Lasagne z mięsem z kurczaka i szpinakiem

Makaron Lubella Wstążki z długo pieczonym boczkiem i sosem b...

Przepis
Trudny Ponad 3 godz
Makaron Lubella Wstążki z długo pieczonym boczkiem i sosem barbeque (grillowym)

Schabowe roladki nadziewane pikantną kaszą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Schabowe roladki nadziewane pikantną kaszą

Leczo z ogórkami kiszonymi Krakus

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Leczo z ogórkami kiszonymi Krakus

Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Przepis
Średni Do 1 godz
Pieczona karkówka z pieczarkami w winie

Pyzy z mięsem babci Helenki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pyzy z mięsem babci Helenki

Bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Bigos z młodej kapusty

Świderki z kurczakiem, granatem i sosem tysiąca wysp

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świderki z kurczakiem, granatem i sosem tysiąca wysp

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!