2

Składniki

0.5 Kilograma
Wołowina zrazowa
4 Szczypty
sól
4 Szczypty
Pieprz mielony
2 Szczypty
Papryka ostra mielona
2 Szczypty
pieprz ziołowy
2 Kostki
Rosół w kostkach
1 Kostka
margaryna
4 Sztuki
ogórek konserwowy
2 Sztuki
cebula
4 Łyżki
Musztarda sarepska
8 Łyżek
mąka pszenna
20 Dekagramów
Boczek surowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. obtaczamy w mące i smażymy na gorącym tłuszczu
  2. Robite mieso doprawiamy przyprawami, smarujemy musztardą, kładziemy sladniki
  3. Po podsmażeniu , zrazy ogotowujemy w wywarze
  4. Następnie zawijamy, sznurujemy

Opis

Przepis od teściowej , super danie obiadowe

Podobne przepisy

Babka ziemniaczana z ogórkami kiszonymi

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Babka ziemniaczana z ogórkami kiszonymi

Diabelski Kurczak

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Diabelski Kurczak

Diabelskie Spaghetti

Przepis
Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Fasolka szparagowa w pomidorach

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fasolka szparagowa w pomidorach

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gnocchi w sosie pomidorowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gnocchi w sosie pomidorowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!