Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Potrawa kuchni kresowej ,często goszcząca również na stołach w kuchni polskiej. Jest to typowe danie mięsne ,urozmaicane różnymi dodatkami .Najczęściej podawane z ziemniakami lub kaszą gryczaną .
100 | Mililitrów |
Masło klarowane
|
|
250 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
250 | Mililitrów |
Gęsta śmietana 18%
|
|
1 | Szczypta |
Czarny pieprz zmielony
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
Jajo
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki | ||
80 | Dekagramów | ||
10 | Dekagramów |
Bułka pszenna zwykła tarta
|
|
15 | Dekagramów |
Szynka wieprzowa gotowana
|
|
2 | Dekagramy |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |