Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jest to potrawa kuchni kresowej .Nietrudna w wykonaniu ,ciekawa .Smakuje wyśmienicie .Podawać z pieczonymi ziemniakami lub zestawem surówek.
200 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
Świeżo mielony czarny pieprz
|
|
80 | Dekagramów |
Cielęcina łopatka
|
|
10 | Dekagramów |
Słonina
|
|
15 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |