0

Składniki

1 Szczypta
sól
200 Gramów
boczek
300 Gramów
Fasola szparagowa
6 Sztuk
ziemniaki
2 Sztuki
Szalotki
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ziemniaki gotujemy z mundurkach, fasolkę szparagową gotujemy, boczek kroimy w kostkę, cebulkę w piórka, smażymy na oleju.
  2. Ugotowane ziemniaki kroimy w dużą kostkę mieszamy z fasolką , boczkiem i cebulką, przyprawiamy solą, pieprzem i gotowe!

Opis

Zamiast zwykłych ziemniaków, na kolację, prosto i smacznie! :D

Podobne przepisy

Klopsiki orzechowe

Łatwy Do 1 godz
Klopsiki orzechowe

Samosy - indyjskie pierożki

Średni Do 1 godz
Samosy - indyjskie pierożki

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Bigos świąteczny

Średni Do 3 godz
Bigos świąteczny

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz
Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Gryczotto z boczkiem, brokułami i zielonymi szparagami

Łatwy Do 1 godz
Gryczotto z boczkiem, brokułami i zielonymi szparagami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!