Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ziemniaki Hasselback to proste i eleganckie danie, składające się z ziemniaków pokrojonych w cienkie plastry, które w trakcie pieczenia stają się chrupiące na zewnątrz, a miękkie w środku. Potrawa ta sprawdzi się idealnie jako przystawka lub dodatek do dania głównego. Elegancki wygląd ziemniaków Hasselback sprawia, że doskonale prezentują się na uroczystościach i specjalnych okazjach.
8 | Sztuk |
Ziemniaki średniej wielkości
|
|
4 | Gałązki |
Świeży tymianek lub rozmaryn
|
|
6 | Łyżek |
olej
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |