Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zdrowsza wersja placków ziemniaczanych z cukinią. Nie smażymy ich na głębokim tłuszczu tylko zapiekamy w piekarniku. Placki podałam z łososiem i pikantnym ketchupem. Idealne na przekąskę podczas meczu!
Placuszki: |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
Pozostałe: |
|||
100 | Gramów |
łosoś wędzony w plastrach
|
|
1 | Sztuka | ||
8 | Sztuk |
oliwki czarne
|
|
1 | Sztuka |
Ogórek świeży
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
Sos ziołowy
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Kalorie dla 1 porcji
201-300 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |