Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zielone naleśniki ze szpinakiem to ciekawy pomysł na uatrakcyjnienie tradycyjnych naleśników, ale i przemycenie porcji szpinaku, który jest bogaty w witaminę C, potas, magnez, czy żelazo.
1 | Szklanka |
Mąka orkiszowa
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Szklanki |
szpinak
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Opakowanie |
serek kanapkowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Gałązka |
Świeże zioła
|
|
2 | Krople |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |