Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Naleśniki ze szpinakiem na słodko. Polecam na śniadanie.
300 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
100 | Mililitrów |
woda mineralna gazowana
|
|
100 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
Czarne jagody
|
|
1 | Sztuka |
Fix do śmietany
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
2 | Łyżki |
szpinak mrożony
|
|
1 | Łyżka |
cukier puder
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |