Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
mięso mielone
1 Szczypta
bułka tarta
1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
nać pietruszki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Cebulę i natkę drobno siekamy.
  2. Do miski wkładamy mięso,jajko, cebulę,natkę i odrobinę bułki i doprawiamy do smaku, wyrabiamy masę na jednolitą papkę.
  3. Formujemy średniej wielkości klopsiki i obtaczamy w bułce tartej.
  4. Smażymy z obydwóch stron na złoty kolor.

Opis

Ulubione klopsiki mojej córki.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!