Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Polecamy danie wegetariańskie dla tych, którzy lubią eksperymentować z różnymi rodzajami serów. Potrawa ta nie jest trudna w przygotowaniu i doskonale się nadaje na romantyczną kolację, także na przyjęcie dla znajomych oraz na obiad rodzinny.
2 | Łyżki |
parmezan tarty
|
|
1 | Szczypta |
Grubo mielony pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
0.75 | Litra |
Kremówka
|
|
400 | Gramów |
Zielone długie wstążki
|
|
60 | Gramów |
Ser pleśniowy gorgonzola lub inny
|
|
150 | Gramów |
Ricotta
|
|
5 | Sztuk |
Listki szałwii
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |