Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa przygotowana z wiosennych warzyw na bulionie Krakus
400 | Gramów |
brokuły
|
|
1 | Szklanka |
groszek zielony
|
|
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka | ||
1 | Szczypta |
chili
|
|
3 | Szczypty |
sól
|
|
65 | Mililitrów |
śmietana
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
NALEŚNIK: |
|||
100 | Gramów |
szpinak
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
Otręby owsiane
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
FARSZ DO NALEŚNIKÓW |
|||
100 | Gramów |
Serek śmietankowy
|
|
100 | Gramów |
Ser żółty starty
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
2 | Łyżki |
bazylia
|
|
2 | Łyżki |
szczypiorek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |