Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Koniecznie należy sparzyć pory, ponieważ tak spreparowane nie będą twarde, piekące oraz nie zaszkodzą. Sałatkę dobrze jest odstawić na około 1 h by sie "przegryzła"
1 | Szczypta |
sól biała
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
Cebulka dymka
|
|
2 | Sztuki |
por
|
|
1 | Sztuka |
Zielona papryka
|
|
3 | Łyżki |
groszek zielony konserwowy
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
musztarda
|
|
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
15 | Dekagramów |
Ser salami pełnotłusty
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |