Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zebra to proste i szybkie w przygotowaniu ciasto, które pięknie prezentuje się po przekrojeniu. Ciasto w paski zachwyci Twoich domowników wyglądem i smakiem.
ciasto: |
|||
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Szklanka |
olej
|
|
1 | Szklanka |
oranżada
|
|
5 | Sztuk |
jajko
|
|
3 | Krople |
Aromat waniliowy
|
|
3 | Krople |
Aromat pomarańczowy
|
|
polewa: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
woda
|
|
3 | Łyżki |
cukier
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Garść |
Kandyzowana skórka pomarańczowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |