Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tym razem odwiedzamy naszych bratanków, czyli Węgrów! Prezentujemy genialny, węgierski przepis na żeberka wieprzowe. Do przygotowania dania niezbędny będzie zakup następujących składników - papryka, mąka tortowa, sól, cebula, czosnek, koncentrat pomidorowy, smalec, kminek, majeranek oraz gwóźdź programu w postaci wieprzowych żeberek.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
600 | Gramów |
żeberka wieprzowe
|
|
300 | Gramów | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
smalec
|
|
0.5 | Łyżeczki |
kminek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
majeranek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |