0

Składniki

1 Kilogram
żeberka wieprzowe
1 Sztuka
Zupa gulaszowa
1 Łyżka
mąka pszenna tortowa
0.5 Szklanki
śmietana 18%
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Żeberka nacieramy zupą gulaszową.Odstawiamy na chwile przykryte.Obsmażamy na oleju na patelni,przekładamy do garnka,podlewamy gorącą wodą i dusimy,często mieszamy i uzupełniamy odparowany sos.Śmietanke mieszamy z łyżką maki i wlewamy powoli do sou.Zagotowujemy.

Opis

żeberka palce lizać

Podobne przepisy

Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cannelloni nadziane mięsem pod śmietanowymi borowikami

Cielęcina w sosie koperkowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cielęcina w sosie koperkowym

Gulasz z dzika z kluseczkami

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Lasagne na szybko

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Lasagne na szybko

Lasagne warzywna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Lasagne warzywna

Łazankowe trendy

Przepis
Średni Do 15 min
Łazankowe trendy

Makaron z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron z kurczakiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!