Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne, soczyste żeberka, lekko ociekające tłuszczem – mięso samo odchodzące od kości i niemal rozpływające się w ustach. Kto od czasu do czasu nie marzy o smakowitych żeberkach? Jeśli dodatkowo podamy je w akompaniamencie wonnego miodu, sosu sojowego, cebuli i ketchupu, żeberka podbiją nasze serca na zawsze!
6 | Łyżek | ||
![]() |
|||
2 | Kilogramy |
żeberka wieprzowe
|
|
3 | Sztuki | ||
3 | Łyżki |
miód
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |