Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Niezbyt pracochłonne, a wyjątkowo smaczne żeberka miodowo-musztardowe! Podawać z pieczonymi ziemniakami lub pieczywem i sałatką ze świeżych warzyw.
1 | Kilogram |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Papryka słodka w płatkach
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
3 | Łyżki |
musztarda
|
|
4 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |