0

Składniki

1.4 Kilograma
żeberka wieprzowe
0.25 Łyżeczki
sól
0.25 Łyżeczki
pieprz
0.25 Szklanki
sos sojowy
0.25 Szklanki
Zupa pomidorowa
2 Szklanki
Wywar z kurczaka
0.25 Sztuki
koncentrat pomidorowy
2 Sztuki
Duża cebula pokrojona w cienkie plasterki
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Nagrzać piekarnik do 205 stopni c.
  2. W dużej misce połączyć wszystkie składniki; marynować żeberka przez 12 godzin.
  3. Przełożyć całość do naczynia żaroodpornego i piec przez 1 godzinę. Podawać.

Opis

Nie wahajmy się zostawić żeberek w marynacie przez dłuższy czas, będą smaczniejsze.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!