Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj najprostszy przepis na smakowite, miękkie żeberka! Wychodzą „palce lizać”, a szykują się właściwie… same. Wystarczy umieścić je w naczyniu żaroodpornym w towarzystwie cebuli, zalać sosem z wody i ketchupu, a następnie upiec. Dzięki temu danie nabierze miękkości, zachowa wilgoć, a cebula wraz z ketchupem nada mu wyjątkowego aromatu.
2 | Kilogramy |
żeberka wieprzowe
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
4 | Sztuki | ||
100 | Mililitrów |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |