0

Składniki

15 Gramów
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Sztuka
Awokado
1 Łyżeczka
chlorella
2 Łyżki
Syrop klonowy
1 Sztuka
Ulubione owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umyj awokado i usuń pestkę. Przełóż do wysokiego pojemnika, w którym będziesz blendować.
  2. Do awokado dodaj kakao, chlorellę, syrop klonowy i blenduj do uzyskania gładkiej konsystencji.
  3. Podawaj z pieczywem pełnoziarnistym lub naleśnikami. Na wierzchu układaj ulubione dodatki.
  4. Pastę możesz przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.

Opis

Najlepsza alternatywa dla słodkich kremów. Idealna pasta na chleb, do naleśników a nawet solo.

Podobne przepisy

Domowa czekolada

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa czekolada

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Lody kakaowe na patyku

Przepis
Łatwy Do 15 min
Lody kakaowe na patyku

Sałatka z buraka z kozim serem, awokado i dressingiem kakao...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Sałatka z buraka z kozim serem, awokado i dressingiem kakaowym

Zdrowa tarta kakaowa z kremem z awokado i bananów

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zdrowa tarta kakaowa z kremem z awokado i bananów

Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekolad...

Przepis
Średni Do 40 min
Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekoladowym z dużą ilością kakao, figą i świeżą miętą

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!