0

Składniki

15 Gramów
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Sztuka
Awokado
1 Łyżeczka
chlorella
2 Łyżki
Syrop klonowy
1 Sztuka
Ulubione owoce
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Umyj awokado i usuń pestkę. Przełóż do wysokiego pojemnika, w którym będziesz blendować.
  2. Do awokado dodaj kakao, chlorellę, syrop klonowy i blenduj do uzyskania gładkiej konsystencji.
  3. Podawaj z pieczywem pełnoziarnistym lub naleśnikami. Na wierzchu układaj ulubione dodatki.
  4. Pastę możesz przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w lodówce.

Opis

Najlepsza alternatywa dla słodkich kremów. Idealna pasta na chleb, do naleśników a nawet solo.

Podobne przepisy

Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekolad...

Przepis
Średni Do 40 min
Wyborne tiramisu w duecie z niebiańsko lekkim musem czekoladowym z dużą ilością kakao, figą i świeżą miętą

Domowa czekolada

Przepis
Łatwy Do 15 min
Domowa czekolada

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Koktajl brownie z kakao, awokado, mlekiem migdałowym, ner...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Koktajl brownie z kakao, awokado, mlekiem migdałowym, nerkowcami, cynamonem i chia

Lody kakaowe na patyku

Przepis
Łatwy Do 15 min
Lody kakaowe na patyku

Kakaowa Babka Wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa Babka Wielkanocna

Owocowe szaleństwo grillowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Owocowe szaleństwo grillowe

Piernik świąteczny

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik świąteczny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!