Zdrowe filety rybne
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Zdrowe filety rybne](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975859743.jpeg&w=3840&q=75)
Przepis na obiad i nie tylko.
1
0 / 0
Przepis na obiad i nie tylko.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
0.50 l mleko
115 g sola filet
0.25 szkl. kiełki przenicy
1 łyżka oliwa
Przygotowanie
1
Rybę namoczyć w mleku. Obtoczyć w kiełkach pszenicy.
2
Na patelni rozgrzać olej na dużym ogniu. Błyskawicznie przyrumienić filety.