Zdrowe filety rybne

m7
Zdrowe filety rybne

Średnia 0 / 0

Oceń!

Przepis na obiad i nie tylko.

4

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

0.50 l mleko

115 g sola filet

0.25 szkl. kiełki przenicy

1 łyżka oliwa

Przygotowanie


Rybę namoczyć w mleku. Obtoczyć w kiełkach pszenicy.

Na patelni rozgrzać olej na dużym ogniu. Błyskawicznie przyrumienić filety.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

276

kcal

Białka

19

gram

Węglowodany

16

gram

Tłuszcze

13

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły