Zdrowe filety rybne

m7
Zdrowe filety rybne

1

0 / 0

Przepis na obiad i nie tylko.

4

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

0.50 l mleko

115 g sola filet

0.25 szkl. kiełki przenicy

1 łyżka oliwa

Przygotowanie


1

Rybę namoczyć w mleku. Obtoczyć w kiełkach pszenicy.

2

Na patelni rozgrzać olej na dużym ogniu. Błyskawicznie przyrumienić filety.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

276

kcal

Białka

19

gram

Węglowodany

16

gram

Tłuszcze

13

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły