Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie miętowego smaku z czekoladą ma wielu wielbicieli. Dla nich wszystkich przedstawiamy recepturę na zdrowe, miętowe czekoladki. Do ich przygotowania potrzebne będą Ci, takie składniki jak: kakao, tłuszcz kakaowy, syrop klonowy, orzechy nerkowca, olej kokosowy, krem kokosowy, spirulina oraz ekstrakt lub aromat miętowy. Ciasteczka można dodatkowo udekorować liśćmi mięty.
CZEKOLADA |
|||
60 | Gramów | ||
![]() |
|||
120 | Gramów |
tłuszcz kakaowy
|
|
80 | Gramów |
Syrop klonowy
|
|
NADZIENIE MIĘTOWE |
|||
100 | Gramów |
Orzechy nerkowca
|
|
25 | Gramów |
Syrop klonowy
|
|
50 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
40 | Gramów |
krem kokosowy
|
|
1 | Łyżeczka |
Spirulina
|
|
0.5 | Łyżeczki |
aromat miętowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |