0

Składniki

0.75 Szklanki
ingridient
Kakao DecoMorreno
0.25 Szklanki
Płatki owsiane
0.5 Szklanki
mąka migdałowa
0.5 Szklanki
Mus jabłkowy
1 Sztuka
jajko
1 Łyżka
miód
1 Łyżeczka
ekstrakt waniliowy
0.75 Szklanki
mleko roślinne
2 Łyżki
Olej kokosowy
1 Szklanka
maliny
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nastaw piekarnik na 180 stopni.
  2. Zmiel płatki owsiane na mąkę. Jeśli chcesz, aby przepis był bezglutenowy- użyj płatków owsianych bezglutenowych.
  3. Zmieszaj powstałą mąkę owsianą, kakao oraz mąkę migdałową. Odstaw na bok.
  4. Połącz ze sobą mus jabłkowy, jajko, miód, ekstrakt waniliowy oraz mleko migdałowe. Dodaj suche składniki, mieszaj do całkowitego połączenia.
  5. W rondelku na małym ogniu rozpuść olej kokosowy.
  6. Połącz przygotowane ciasto z roztopionym olejem kokosowym, wylej na blachę i udekoruj przepołowionymi malinami.
  7. Piecz 20-30 min w temp. 180 stopni. Po schłodzeniu posyp kakao i pokrój.

Podobne przepisy

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Zdrowa tarta kakaowa z kremem z awokado i bananów

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zdrowa tarta kakaowa z kremem z awokado i bananów

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Przepis
Średni Do 1 godz
Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Kokosowo-Kakaowe Trufle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokosowo-Kakaowe Trufle

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Batoniki śniadaniowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Przepis
Średni Do 2 godz
Bezowy wieniec wigilijny z kandyzowaną pomarańczą i żurawiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!