0

Składniki

7.8 Szklanki
ingridient
Kakao DecoMorreno
2.2 Szklanki
Płatki owsiane
5 Szklanek
mąka migdałowa
5 Szklanek
Mus jabłkowy
10 Sztuk
jajko
10 Łyżek
miód
10 Łyżeczek
ekstrakt waniliowy
7.8 Szklanki
mleko roślinne
20 Łyżek
Olej kokosowy
10 Szklanek
maliny
Alergeny
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Nastaw piekarnik na 180 stopni.
  2. Zmiel płatki owsiane na mąkę. Jeśli chcesz, aby przepis był bezglutenowy- użyj płatków owsianych bezglutenowych.
  3. Zmieszaj powstałą mąkę owsianą, kakao oraz mąkę migdałową. Odstaw na bok.
  4. Połącz ze sobą mus jabłkowy, jajko, miód, ekstrakt waniliowy oraz mleko migdałowe. Dodaj suche składniki, mieszaj do całkowitego połączenia.
  5. W rondelku na małym ogniu rozpuść olej kokosowy.
  6. Połącz przygotowane ciasto z roztopionym olejem kokosowym, wylej na blachę i udekoruj przepołowionymi malinami.
  7. Piecz 20-30 min w temp. 180 stopni. Po schłodzeniu posyp kakao i pokrój.

Podobne przepisy

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Średni Do 1 godz
Kakaowo-malinowe ciasto bez pieczenia

Kokosowo-Kakaowe Trufle

Łatwy Do 40 min
Kokosowo-Kakaowe Trufle

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Batoniki śniadaniowe

Łatwy Do 3 godz
Batoniki śniadaniowe

Ciastka Kwiatuszki

Trudny Do 1 godz
Ciastka Kwiatuszki

Ciastka szachownica

Łatwy Do 3 godz
Ciastka szachownica

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!