Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na ciasto bezglutenowe? Może wuzetka? Kakaowa i intensywna w smaku, a zarazem bez cukru. Pyszna propozycja dla osób, które unikają glutenu i cukru, a uwielbiają słodycze!
BISZKOPT |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Szklanki |
Mąka ryżowa
|
|
2 | Łyżki |
Skrobia ziemniaczana
|
|
0.5 | Szklanki |
Ksylitol
|
|
KREM KOKOSOWY |
|||
1.2 | Litra |
śmietanka kokosowa
|
|
3 | Łyżki |
Ksylitol
|
|
2 | Sztuki |
listki żelatyny
|
|
POLEWA |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
6 | Łyżek |
Olej kokosowy
|
|
3 | Łyżki |
|
|
DODATKOWO DO NASĄCZENIA |
|||
200 | Mililitrów |
KAWA ROZPUSZCZALNA
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |