Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zbójnickie pulpety , makaron i mamy super obiad dla rodziny lub gości.
3 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
Ziołowe ziarenka smaku
|
|
500 | Gramów | ||
100 | Gramów |
bułka tarta
|
|
500 | Gramów |
Papryka swieża
|
|
300 | Gramów |
pieczarki
|
|
0.25 | Szklanki |
woda
|
|
1 | Sztuka |
NA PULPETY
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
Sos:
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
nać pietruszki
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Sztuki |
Sos boloński
|
|
1 | Sztuka |
Koncentrat
|
|
3 | Łyżki |
Oliwa do smażenia
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa w płynie maggi
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |