Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zawijaniec jest pełen smakowitych niespodzianek! Doskonale nadaje się jako przekąska. Jest pyszny zarówno na ciepło, jak i na zimno. Smakuje wybornie, a polany ketchupem Kotlin nabiera jeszcze bardziej wyjątkowego smaku!
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
0.5 | Szklanki | ||
200 | Gramów |
Ser Roquefort
|
|
1 | Pęczek |
Rukola
|
|
1 | Sztuka |
Jajko kurze całe
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
5 | Sztuk |
pieczarki
|
|
4 | Sztuki |
orzechy włoskie
|
|
1 | Łyżka |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
1 | Szczypta |
papryka słodka
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Kalorie dla 1 porcji
powyżej 400 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |