Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz niebanalnych kombinacji smakowych? Zawijane figi z boczku spełnią Twoje oczekiwania. To idealna propozycja na pyszną przystawkę, aromatyczny dodatek do obiadu lub szybką przekąskę na grilla. Soczyste figi skryte w chrupiącym boczku można podawać na wiele sposobów — w duecie z ulubionym sosem, sałatką lub ziemniaczkami. Smacznego!
5 | Sztuk |
figa
|
|
20 | Plastrów |
Wędzony boczek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |