Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne kotlety schabowe w ulepszonej odsłonie. Wystarczy dodać pieczarki i ser i zapiec kotlety w piekarniku. Mniam!
2 | Sztuki |
schab bez kości
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Przyprawa do dań z wieprzowiny
|
|
0.5 | Łyżeczki |
czosnek
|
|
1 | Łyżeczka |
przyprawa typu vegeta
|
|
1 | Sztuka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
4 | Sztuki |
ser żółty
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
2 | Łyżki |
koper ogrodowy
|
|
40 | Dekagramów |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |