0

Składniki

2 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
bazylia
400 Gramów
pieczarki
100 Gramów
ser żółty
2 Sztuki
cebula
4 Sztuki
czosnek
4 Sztuki
Kajzerki
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki tuż po wrzuceniu do garnka.
  2. Usmażone pieczarki.
  3. Gotowe!

Opis

Te zapiekanki są wyśmienite! Chrupiące i gorące, w sam raz na zimowe wieczory.

Podobne przepisy

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!