0

Składniki

2 Szczypty
sól
2 Szczypty
pieprz
1 Łyżeczka
bazylia
400 Gramów
pieczarki
100 Gramów
ser żółty
2 Sztuki
cebula
4 Sztuki
czosnek
4 Sztuki
Kajzerki
2 Łyżki
olej
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki tuż po wrzuceniu do garnka.
  2. Usmażone pieczarki.
  3. Gotowe!

Opis

Te zapiekanki są wyśmienite! Chrupiące i gorące, w sam raz na zimowe wieczory.

Podobne przepisy

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Sos pomidorowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos pomidorowy

Frytki czosnkowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Frytki czosnkowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!