0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
4 Sztuki
Kajzerki
1 Sztuka
cebula czerwona
3 Łyżki
ketchup
15 Dekagramów
Salami
5 Dekagramów
Kapusta czerwona
0.5 Łyżki
bazylia
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kajzerki dzielimy na połówki i smarujemy
  2. masłem. Sos: Wszystkie składniki sosu
  3. dokładnie ze sobą mieszamy i
  4. rozsmarowujemy na bułki. Na sos układamy
  5. plastry salami, piórka cebuli,
  6. posypujemy solą i pieprzem. Na wierzch
  7. układamy plastry sera. Wszystko
  8. posypujemy drobno posiekaną kapustą.
  9. Zapiekamy do momentu rozpuszczenia się
  10. sera.

Opis

pyszne domowe zapiekanki

Podobne przepisy

Burgery drobiowe fit z botwinką

Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Frittata z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Frittata z makaronem

Gulasz z dynią – passata classica

Średni Do 1,5 godz
Gulasz z dynią – passata classica

Lazania z cukinią

Łatwy Do 1,5 godz
Lazania z cukinią

Mięsne pulpeciki

Łatwy Do 40 min
Mięsne pulpeciki

Mini lasagne z cukinią

Średni Do 1 godz
Mini lasagne z cukinią

Penne z gulaszem z indyka

Łatwy Do 40 min
Penne z gulaszem z indyka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!