Zapiekanki ful wypas

m7
Zapiekanki ful wypas

2

1.5 / 2

Pyszne domowe zapiekanki z ulubionymi dodatkami.

7

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


3 porcje

Składniki

1 szczyp. sól, pieprz

4 szt. kajzerki

1 szt. cebula czerwona

3 łyżka ketchup kotlin łagodny

15 dag. salami

5 dag. kapusta czerwona

0.50 łyżka bazylia

Przygotowanie


1

Kajzerki przekroić na połówki i posmarować ketchupem, posypać bazylią.

2

Rozłożyć na bułkach plastry salami, piórka cebuli i posypać solą i pieprzem.

3

Na wierzch każdej bułki położyć plaster sera oraz posypać drobno posiekaną kapustą.

4

Zapiekać do momentu rozpuszczenia się sera.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

440

kcal

Białka

18

gram

Węglowodany

54

gram

Tłuszcze

15

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły