0

Składniki

3 Łyżeczki
Przyprawa do pizzy
3 Sztuki
Paluch wieloziarnisty
4 Sztuki
pieczarki
7 Sztuk
Wędlina
20 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Paluchy należy przekroić wzdłuż i lekko posmarować masłem. Pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na łyżce masła do odparowania wody, przyprawiamy je sola i pieprzem.
  2. Na paluchach układamy: starty ser, przyprawę do pizzy, wędlinę pokrojona na kawałki, plasterki pieczarek.
  3. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i pieczemy z termoobiegiem około 8 minut. Podajemy z ketchupem.

Opis

chrupiące zapiekanki

Podobne przepisy

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Grillowane piersi kurczaka z miodem

Przepis
Średni Do 3 godz
Grillowane piersi kurczaka z miodem

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Kotlety z ryżu i pieczarek

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety z ryżu i pieczarek

Krokiety z mięsem i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krokiety z mięsem i pieczarkami

Lasagne z kurczakiem i brokułami

Przepis
Trudny Do 40 min
Lasagne z kurczakiem i brokułami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!