Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ta francuska zapiekanka jest bardzo prosta, a śmietana pokrywająca warstwy cebuli i ziemniakóiu nadaje jej niezwykły smak. tę przystawkę możemy zachować na specjalne okazje.
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
3 | Łyżeczki |
masło
|
|
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
680 | Gramów |
ziemniaki
|
|
2 | Szklanki |
śmietana 12%
|
|
3 | Sztuki | ||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |